Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008 το οινοποιείο της Στροφιλιάς στην Ανάβυσσο διοργανώνει ένα Χριστουγεννιάτικο Παζάρι με οινικό περιεχόμενο και εορταστική διάθεση.
Από τις 11π.μ. ως τις 3μ.μ. μπορείτε να δοκιμάσετε όλα τα κρασιά της εταιρίας, να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές και σε ιδιαίτερες συσκευασίες δώρου.
Ένα μέρος τών εσόδων θα διατεθεί στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση <<Κοινωνική Στήριξη>>, ενισχύοντας το έργο της .
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ...!

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

ΜΙΚΡΗ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ


Μικρή Στροφιλιά: η απόλαυση της Στροφιλιάς σε μικρή φιάλη.

Για όλες εκείνες τις στιγμές που το ζητούμενο είναι ένα ποτήρι αρωματικό, ελαφρύ και γευστικό κρασί, η Στροφιλιά κυκλοφορεί τη Μικρή Στροφιλιά, λευκή και ερυθρή, σε μικρή φιάλη 187ml.

Η λευκή Μικρή Στροφιλιά, από τις ποικιλίες Ροδίτη και Σαββατιανό, καλύπτει την επιθυμία για ένα λευκό αρωματικό κρασί, με δροσερή γεύση, που απολαμβάνεται ευχάριστα μόνο του, αλλά συνοδεύει επίσης ελαφριά πιάτα. Η ερυθρή Μικρή Στροφιλιά, από την ποικιλία Αγιωργίτικο, συνδυάζει πλούσιο αρωματικό χαρακτήρα και μαλακή, βελούδινη γεύση. Αποτελεί μια άκρως απολαυστική επιλογή από μόνη της και ταιριάζει με πολλά διαφορετικά εδέσματα.

Για την Μικρή Στροφιλιά, λευκή και ερυθρή, δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις. Μιλάει το κρασί και αυτό είναι αρκετό για να ακολουθήσει μετά το πρώτο και ένα δεύτερο ποτήρι. Κυκλοφορεί σε καφέ, σε μπαρ και σε άλλους χώρους που επιθυμούν να σερβίρουν ποτήρι κρασί εμφιαλωμένο σε μικρό μπουκάλι.