Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

ΜΙΚΡΗ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ


Μικρή Στροφιλιά: η απόλαυση της Στροφιλιάς σε μικρή φιάλη.

Για όλες εκείνες τις στιγμές που το ζητούμενο είναι ένα ποτήρι αρωματικό, ελαφρύ και γευστικό κρασί, η Στροφιλιά κυκλοφορεί τη Μικρή Στροφιλιά, λευκή και ερυθρή, σε μικρή φιάλη 187ml.

Η λευκή Μικρή Στροφιλιά, από τις ποικιλίες Ροδίτη και Σαββατιανό, καλύπτει την επιθυμία για ένα λευκό αρωματικό κρασί, με δροσερή γεύση, που απολαμβάνεται ευχάριστα μόνο του, αλλά συνοδεύει επίσης ελαφριά πιάτα. Η ερυθρή Μικρή Στροφιλιά, από την ποικιλία Αγιωργίτικο, συνδυάζει πλούσιο αρωματικό χαρακτήρα και μαλακή, βελούδινη γεύση. Αποτελεί μια άκρως απολαυστική επιλογή από μόνη της και ταιριάζει με πολλά διαφορετικά εδέσματα.

Για την Μικρή Στροφιλιά, λευκή και ερυθρή, δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις. Μιλάει το κρασί και αυτό είναι αρκετό για να ακολουθήσει μετά το πρώτο και ένα δεύτερο ποτήρι. Κυκλοφορεί σε καφέ, σε μπαρ και σε άλλους χώρους που επιθυμούν να σερβίρουν ποτήρι κρασί εμφιαλωμένο σε μικρό μπουκάλι.

8 σχόλια:

jacki είπε...

Σουπερ. Πολύ καλή ιδέα. Να σουπω Μαράκι μου τι είδα εγώ. Σε γάμο μπομπονιέρα ένα μικρό μπουκαλάκι λευκό αρωματικό κρασί με μαστίχα Χίου αν θυμάμαι καλά για κάθε καλεσμένο. Πολύ καλή ιδέα. Καλές δουλειές λοιπόν.
Φιλάκι.

maria maltezou είπε...

@jacki
νομίζω ότι τα έχω ερωτευτεί αυτά τα μπουκαλάκια.....θα φυλλάξω δύο να τα πιούμε στο κρυφό μπαράκι....στο μέτσοβο!..δεν ξεχνάω !

Rizobreaker είπε...

Το θέμα είναι άλλο! Γλυκό κρασί έχετε?? Αυτό μ' αρέσει...

Gianni είπε...

Πάντα ήμουν υπερ των διαφορετικών συσκευασιών. Δεν βολεύουν πάντα τα 750ml.
Γιατί αντί για ένα κουτάκι μπύρα να μην έχεις την δυνατότητα να πάρεις ένα αξιοπρεπές κρασί;

maria maltezou είπε...

@rizobreaker
βεβαίως και έχουμε !..το μελίφρων!στην επόμενη έκθεση σε περιμένω !

maria maltezou είπε...

@gianni
Ενώ πιο παλιά ήμουν αντίθετη με τη μικρή συσκευασία ...νομίζω ότι οι καταναλωτές θέλουν και πρέπει να μπορούν να απολαμβάνουν ένα καλό ποτήρι κρασί !

spyros1000 είπε...

οποιος δεν εχει πιει μαγικο βουνο του νικου λαζαριδη δεν εχει πιει τιποτα,το καλυτερο κρασι ever,,,,,,

maria maltezou είπε...

@spyros1000
Είναι πολύ καλό κρασί όπως και πολλά άλλα ...μην προτρέχεις ...υπάρχουν τόσα πολλά κρασιά Ελληνικά και ξένα και τόσες επιλογες ,τόσες ποικιλίες ....το καλύτερο κρασί is yet to be discovered .....