Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια ...

“Και το καράβι για τη Φολέγανδρο είχε σαλπάρει και σ' είχε πάρει μαζί σ' είχε πάρει (ταραταραραμ)....χμμμ ...”
Δε ταιριάζει ακριβώς στην περίπτωση μου ..άλλωστε στην Αμερική πάω... όχι στη Φολέγανδρο, αλλά τον τελευταίο καιρό το σιγοτραγουδάω ακόμα και στον ύπνο μου (στο μπάνιο αυτοκτονούν τα σαμπουάν)... (και συνεχίζω)... “Τα φώτα ανάβει το τελευταίο του Αυγούστου καράβι ...πρώτη φορά που δε το 'χα προλάβει (τουρουτουμτουμ)...”
Βέβαια στη δική μου περίπτωση αν δεν προλάβω το αεροπλάνο θα δαγκώσω τον πιλότο και θα ξεκινήσω για Βοστόνη με τα πόδια. Από που περνάει απέναντι? (να θυμηθώ να πάρω το μαγιό μου).
Με φαντάζομαι την ώρα της αναμονής για την παράδοση των αποσκευών (αλήθεια 5 ολόκληρες ντουλάπες 10 βαλίτσες και 200 ζευγάρια παπούτσια θεωρούνται αποσκευές? Μήπως χρειαστεί να τα στείλω με container ?) να κλαίω με λυγμούς που ξέχασα την οδοντόβουρτσα μου και να συνειδητοποιώ πανικόβλητη ότι στο αεροπλάνο απαγορεύεται το κάπνισμα (δε γαμιέται θα ανοίξω το παράθυρο) !!!!
Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά είμαι σίγουρη ότι στη διπλανή θέση θα κάτσει ένας χοντρός τύπος με τάσεις(αυτοκτονίας) να αποκοιμιέται στους ώμους των διπλανών του. Αυτό ήταν θα κλείσω δύο θέσεις ...ή τρεις ?(το όπλο μου μπορώ να το πάρω μαζί ?)
Και τι νομίζεις ότι φτάνουν τρεις θέσεις? Για βάλε και τους πίσω, τους μπροστά?
Γιατί ακόμα και όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου να έχεις, όλο και κάποιο γλυκύτατο παιδάκι θα βρίσκεται εκεί κοντά να παίζει με τα ενοχλητικά θορυβώδη παιχνίδια του. Αλήθεια υπάρχει τέτοιου είδους απαγόρευση στα αεροπλάνα ? Κάτι σαν αυτό της αστυνομίας για την διατάραξη της κοινής ησυχίας?????? ...
Βέβαια τι χειρότερο από μία ενήλικη που μόλις χώρισε και φεύγει να βρει την τύχη της στην Αμερική, να παντρευτεί ξέρεις αυτόν τον κλασικό Ελληνάρα που νομίζει ότι είναι μισός Αμερικάνος (επειδή κάποιος πριν χρόνια του είπε ότι η χρυσή καδένα είναι cool ...ο Eminem).

Βαθιές αναπνοές και 5 τουλάχιστον αυτοκόλλητα nicorette (θα πάρω και τις τσίχλες, τσιγκουνιές θα κάνουμε τώρα????) ! Ωτοασπίδες δεν έχω ξαναβάλει, αλλά κάτι μου λέει ότι απομονώνουν μόνο τους εξωτερικούς ήχους ...με τους εσωτερικούς τι κάνουμε ????????
.

12 σχόλια:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

συμβουλή προς αεροπλανοταξιδιώτη.
πάρε μαζί sleeping bag έχει τόσο κρύο στο αεροπλάνο που θα σου χρειαστεί και θα είσαι και μέσα στο πνεύμα του τραγουδιού με το καράβι.

Gianni είπε...

Το καμάκι που θα σου κάνουν στο αεροπλάνο την ώρα που θα θες να κοιμηθείς το ξέχασες;

Φιλιά βρε, καλά να περάσεις και όπως σου είπα και χθες να βάζεις ανταποκρίσεις.
Α! και μην με ξεχάσεις για την πλούσια ξαδέρφη του γαμπρού ! :)

maria maltezou είπε...

@χρυσό ΠιΠι
πραγματικά ευχαριστώ για τη συμβουλή ...το τελευταίο πράγμα που θέλω την ώρα που θα παίζει πίσω μου το παιδάκι και θα γέρνει στον ώμο μου ο χοντρός είναι να κρυώνω ....!
μήπως να πάρω σκηνή?

maria maltezou είπε...

@gianni
φάε τη γλώσσα σου γιάννη μου ...απαπαπαπα..αν ακούσεις στις ειδήσεις ότι...ξανθιά σε έξαλλη κατάσταση καρφώνει με τη σακούλα για τον εμετό ανυποψίαστο κοιμισμένο στο διπλανό κάθισμα ...θα ξέρεις !
όσο για την ξαδέλφη μην ανησυχείς !

Rizobreaker είπε...

Τελικά φεύγεις και δεν σε είδαμε... Διαλύθηκε η παλιοπαρέα...
Άντε καλά να περάσεις στη τρελοχώρα που πας κι ελπίζω να μη γυρίσεις με αμερικάνικα μυαλά!

maria maltezou είπε...

@rizobreaker
εμ βέβαια ποιο θα ήταν το δικό σου άγχος ???... :p !
όταν γυρίσω σας θέλω δεμένους πάλι ...όπως ήμασταν!

Rizobreaker είπε...

Προϋπόθεση για να είμαστε δεμένοι είναι να 'σαι κι εσύ εδώ... Χωρίς εσένα δε γίνεται... :-)

maria maltezou είπε...

@rizobreaker
άστα αυτά σε μένα παλιοματζεκάκι !

Rizobreaker είπε...

???????

Έτσι εεεε???
Ωραία απάντηση...
:-(

island είπε...

Καλό ταξίδι αγαπητή. Οι εσωτερικές φωνές καπελώνονται με λίγο κρασί.

maria maltezou είπε...

@island
χμμμ....και έχω ακούσει ότι η σαμπάνια είναι τζάμπα σε τέτοια ταξίδια!
...λίγο κρασί αφρώδες λοιπόν και ...φύγαμε!

xaroylita είπε...

Koριτσάκιιιιιιιιιιιιι!!! Που πας .. Μήπως έφυγες; Μήπως ήρθα λίγο αργά.. Δεν πειράζει. Καλά να περνάς κι εμείς θα είμαστε εδώ να περιμένουμε την επιστροφή σου. Όπως είπε και ο RIZO.. Φιλάκια πολλά κούκλα και καλούς δρόμους